<

 Independència de Catalunya
 Resistències
 Nuclear? No gràcies
 EG i OGM
 Grup de tòxics
 Ecologisme pràctic
 Ecologisme: bases teòriques
 Ecologisme: clàssics
 Ecologisme: emergències planetàries
 Novetats
 Agenda
 e-Biblioteca
 Documentació
 La Revista
 Vincles
 Una sola terra
 Venda Llibres
 Nosaltres
 Cercs


Escriu el teu correu
 
Terrats verds | Refugio Tinti | Naturisme | Living Machines | Dolça Revolució | Agroecologia | Autoprotecció |

Ecologisme pràctic

AUTOPROTECCIÓ

Mesures elementals d'autoprotecció davant qualsevol emergència de salut pública

- Del 24 al 28/8/2020: Plant Medicine for Modern Epidemics Summit. Use Botanical Allies for Immune Protection, Optimum Health and Longevity. Clica aquí

.

La pandèmia del Covid-19 ha causat, arreu, una gran crisi de salut pública i s’hi ha actuat com si es tractés d’una emergència (que ho és!).

El que més estranya, és que davant la pandèmia no s’hagi informat a la societat de qüestions elementals, tan importants o més que les que s’han pres i informat abastament.

Sembla que s’ignora que hi ha deu vegades més virus al voltant nostre que no pas bacteris. Així doncs, un enfoc centrat en protegir-nos contra virus, construint unitats de cures intensives, mantenint les existències suficients de tots els equips rellevants per a una pandèmia, és impossible per fer minvar l'exposició continua que tenim a milers de virus diferents que poden viatjar i viatjaran pel món i causaran infeccions.

Es necessita un enfocament integral i un conjunt de solucions més enllà de la recerca d’una vacuna: ens hem adonat que per tenir cura de les persones hem de trobar una manera més respectuosa de relacionar-nos entre nosaltres i amb el planeta que ens acull.

Si bé es pot limitar la propagació i risc d’infecció a través mesures draconianes de confinament amb la qual cosa s’atura l’economia juntament amb la infecció, la clau per a la supervivència i tirar endavant la vida en presència de potencials virus mortals que han existit des de principis dels temps, és
enfortir el sistema immunològic de les persones. I, avui, aquesta mancança és incomprensible i inacceptable.

Enfortir el sistema immunològic comença fent exercici cada dia, descarregant-se d’estrès mental, emocional i ambiental, que va de la mà d’uns quants passos pragmàtics coneguts de ben antic, basats en diverses tècniques de relaxació, que van des de la meditació fins les passejades pel bosc.

Cal un diàleg obert que ens permeti socialitzar els coneixements de manera transversal. És urgent facilitar que la ciutadania i el personal sanitari intensifiquin el diàleg sobre la salut, perquè els resultats beneficiaran a la qualitat de vida de tots els altres àmbits. Ara bé, per participar en aquest diàleg cal que disposem d’informació clara sobre el grau d’efectivitat dels diversos tractaments, acompanyada dels informes que demostren aquesta efectivitat, reconeixent el dret a la ciutadania a conèixer els diversos tractaments que hi ha i la seva efectivitat.

- Com fer una mascareta?: clica aquí
- Armadura inmunológica: clica aquí
- Bomba antiinfecciosa (castellà): clica aquí
- Enfortim les nostres defenses, Ets el que menges
- Com reforçar el sistema inmunitari, Veritas
- Com reforçar el sistema inmunològic fàcilment, EcoResort
- Com activar les nostres defenses a través de l'alimentació, Atlàntida
- Aliments i complements per reforçar les defenses a la tardor, Molsa, rebost de salut
- Aliments que ajuden a reforçar les teves defenses a l’hivern, MGC
- Barra desinfectant de ClO2: clica aquí

.

 
© Copyright 2003 - Els Verds. Alternativa Verda - Alternativa Verda ONG