<

 Resistències
 Nuclear? No gràcies
 EG i OGM
 Grup de tòxics
 Ecologisme pràctic
 Ecologisme: bases teòriques
 Ecologisme: clàssics
 Ecologisme: emergències planetàries
 Novetats
 Agenda
 e-Biblioteca
 Documentació
 La Revista
 Vincles
 Una sola terra
 Venda Llibres
 Nosaltres


Escriu el teu correu
 
La Terra és viva? | Planet of the humans | Club de Roma | Laudato Si | VolcansGarrotxa | ExpoPinturaSVT | Tribunals | Postgrau Natura i Espirtualitat | Earth Activist Training - EAT | Cercs: 30 anys! | Manifest "Darrera crida" | Recordant Pete Seeger | Arapo | DonesenPeudePau | EcoUniversitat | DoctrinadeXoc | IPCC+Al Gore, Premis Nobel | Madonna: Hey You | Wangari Maathai, Premi Nobel | Homenatge al Prof. Margalef ! | Nosaltres no som Fòrum 2004 | Carta de Jose Bove a l´alcalde Clos |

Novetats

DONES EN PEU DE PAU

Posa’t en peu de pau per a les 7 properes generacions
MANIFEST DE DONES EN PEU DE PAU

Som les dones, SOM LES MARES DEL PLANETA i estem aquí acompanyades dels nostres nens i nenes i dels nostres companys els homes, perquè considerem que la nostra missió es cuidar la Terra i contribuir a la pau de la família humana.

ENS HEM POSAT EN PEU DE PAU per als nostres fills i filles, néts i nétes, per a les 7 properes generacions, per a tots els éssers que senten i per a la pròpia Terra, conscients de que cada acte que realitzem i cada acte que ometem realitzar té repercussions en els propers 150 anys.

Somiem i volem deixar en herència per a les properes generacions un món sa, amorós i lliure, en el que els cors puguin estar oberts a tots els cors.

Un món amb AIGUA pura, AIRE net per respirar i ALIMENTS saludables suficients PER A TOTES LES PERSONES.

Un món on l’EDUCACIÓ sigui INTEGRAL i GRATUITA i desenvolupi tot el potencial humà.

Un món que ofereixi ATENCIÓ SANITÀRIA GRATUÏTA A TOTES LES PERSONES, per a la cura de l’adequat desenvolupament de la seva salut física, mental i social.

Un món ON TOTHOM PUGUI VIURE I TREBALLAR AMB DIGNITAT i on les criatures i la gent gran siguin cuidades amorosament tal com necessitin.

Un món on LA FAMÍLIA HUMANA HONORI LA TERRA i la preservi per a les generacions futures.

Un MÓN SEGUR i ACOLLIDOR que sigui una veritable llar, on la por i la violència no hi tinguin lloc i on les armes i les guerres siguin només un trist record del passat.

Per tot això ens hem posat en peu de pau
PER DEMOSTRAR QUE UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE

.

Convoca 'Arboleda de Gaia'
10 MINUTS DE SILENCI

LECTURA FINAL

Ens hem posat dempeus perquè la nostra responsabilitat com a dones és portar la Pau a aquest planeta.

Volem canvis radicals en el món per a que la vida pugui prosperar en tots els aspectes. Per exemple, volem que l’estat espanyol deixi de fabricar i comerciar amb armes i que es retiri el diner públic del sector bèl·lic. Nosaltres no volem guerres perquè sabem el que val la Vida que, un rere l’altre, els nostres ventres porten a aquest món.

No estem aquí per queixar-nos perquè no som víctimes de res. Nosaltres volem acompanyar a les nostres criatures en el seu creixement respectant el Ser de cadascú, volem reunir-nos per les nits i contar històries que uneixin les nostres diverses famílies i comunitats. Volem agrair la Vida que ens varen donar els nostres pares cuidant-los quan siguin ancians. Volem seguir sent alegres com sempre vàrem ser, cantar i contar històries amb els nostres cants, transmetre els nostres coneixements ancestrals als nostres fills i néts i nodrir les nostres comunitats.

Volem agrair a la Mare Terra els seus aliments, al Sol la seva llum i calor, a l’Aigua que alimenti la vida en tot el planeta, a l’Aire que ens encoratgi en cada respiració, i manifestem aquest agraïment sustentant amb el nostre consum domèstic una agricultura saludable. Ho fem per protegir la nostra salut i la de les nostres famílies i també la salut de tota la natura i la de la terra mateixa i et proposem que tu també adoptis aquestes mesures.

Els governs de tot el món ens han ensenyat l’absurd de les gestions que sustenten aquesta cultura de mort i consumisme. Nosaltres som comunitàries i només reconeixem la veritat i la justícia per canviar el món amb la nostra força pacífica.

Nosaltres tenim el PODER de TRANSFORMAR qualsevol situació amb la nostra alegria i la nostra perseverança. Estem creant en les nostres vides el canvi que volem veure en el món.

Estem aquí en silenci perquè no tenim res a discutir amb el poder. Estem dempeus en silenci en un gest significatiu de PAU INAMOVIBLE.

Sabem que HI HA ALTERNATIVES, i que un ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE i ho sabem perquè l’estem construint. Ens hem posat en peu de pau per a que més homes i dones s’uneixin a nosaltres.

Som DONES EN PEU DE PAU. Junt als homes que ens donen suport i acompanyen, estem vetllant pel futur de les 7 properes generacions i per la vida del planeta sencer.

Ens estem presentant, estem aquí i no ens retirarem.

AVUI ENS HEM POSAT DEMPEUS!
UN ALTRE MON ES POSSIBLE – EL FUTUR YA HA COMENÇAT!

(Traduït per Maria Dolors Muste de ‘Arboleda de Gaia’)

2a. C O N V O C A T Ò R I A
Diumenge 23 de setembre de 2012

En aquesta segona convocatòria tornem a convidar a totes les dones, homes, nenes i nens que desitgin sumar-se a la proposta de mobilitzar-se amb nosaltres al migdia del diumenge 23 de setembre en algun indret dels següents llocs:
¾ de 12 h
Convocatòries de ‘Arboleda de Gaia' a Catalunya:
- Barcelona: Plaça de la Vila de Gràcia (ex Rius i Taulet).
- Olot: Davant de l'Ajuntament. Ps. Ramon Guillamet, 10.
- Tarragona: Plaça del Rei.

 
© Copyright 2003 - Els Verds. Alternativa Verda - Alternativa Verda ONG